Ons leveringsprogramma bestaat uit:

  • Fabricage en levering van allerlei soorten schuifdeuren, draaideuren, vluchtdeuren, hijsdeuren voor allerlei toepassingen
  • Fabricage van de elektrische deurautomaat, “Greenguard”, ten behoeve van ons complete deurenprogramma
  • Het uitvoeren van preventief onderhoud op onze “Greenguard” deurautomaten middels een onderhoudscontract
  • Aluminium plaatwerk, zoals het knippen en zetten tot 4000 mm lengte

Fabricage en levering van allerlei soorten deuren:

Schuifdeuren

Wij leveren maatwerkproducten van een hoge kwaliteit tegen een zeer concurrerend tarief. Onze deuren onderscheiden zich, omdat wij kiezen voor een steviger profiel. De deuren zijn daardoor veel stabieler en stijver. De prijs-kwaliteitverhouding is ten opzichte van deuren met een minder stevig profiel daarom ook veel gunstiger. De deuren kunnen, geheel afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, in- of exclusief montage worden geleverd. Verder leveren wij de Greenguard deurautomaat voor het automatisch openen en sluiten van de schuifdeuren.

De schuifdeuren zijn te leveren in blank-aluminium en in elke ralkleur.

Draaideuren

De draaideur uit ons leveringsprogramma is, evenals de schuifdeur, van een hoge kwaliteit. De draaideuren kunnen, afhankelijk van de wensen van de klant, met of zonder kozijn worden geleverd en in- of exclusief montage. Op de draaideur is ook een deurautomaat te leveren.

Overhead deuren

De overhead deuren zijn in uitvoeringen die zowel handmatig als electrisch bedienbaar zijn. Deze zijn geschikt van afstand te bedienen vanaf de vorkheftruck en plukkarren. Geautomatiseerde tafel doorvoer is ook geen probleem voor onze overhead deuren.

Snelroldeuren

Deze zijn juist geschikt voor de snelle doorgang van vorkheftrucks door middel van sensoren en afstandsbedieningen.

Vluchtdeuren

De regels ten aanzien van vluchtwegen geven aan dat er voldoende vluchtmogelijkheden moeten zijn. In ons leveringsprogramma is een vluchtdeur opgenomen die voldoet aan de huidige eisen, eventueel leverbaar met panieksluitingen en dergelijke.

Hijsluiken

Regelmatig komt in het productieproces van de opdrachtgever de wens naar voren om de aan- en afvoer van gewassen en of materialen niet door een grote deur, maar eenvoudig door een luik te laten plaatsvinden. Door het gebruik van een luik zal het warmteverlies bij het openen tot een minimum beperkt blijven.

Greenguard

De Greenguard is onze deurautomaat en is te gebruiken op al onze deuren en luiken. De automaat is in diverse uitvoeringen en kleuren te verkrijgen en voldoet aan alle wettelijke eisen. De Greenguard automaat draagt zo bij tot kostenbesparing, zoals minder warmteverlies en minder storende invloeden van buiten. De automaat is ook te leveren met een codeslot, sleutelschakelaar, afstandsbediening voor vorkheftruck, magneetslot, etcetera.

Technische details deurautomatisering Greenguard:

Voedingspanning 230 V 1 fase 50 Hz
115 V 1 fase 60 Hz
Bedrijfsspanning 24 V laagspanning
Openingssnelheid instelbaar van 50 – 800 mm/sec
Sluitingssnelheid instelbaar van 50 – 800 mm/sec
Bediening er is een keuze uit een trekkoord drukknop, infrarood censor of een afstandsbediening
Beveiliging d.m.v. foto elektronische cel in de deurstijlen en weerstand op tegendruk en door een knop voor noodstop op de bedieningskast
Afmeting totale box 115 mm x 120 mm waardoor er geen concessie plaatsvindt t.a.v. deuropening