Over IVAP

IVAP is al meer dan 30 jaar een gerenommeerde leverancier van aluminiumdeuren ten behoeve van de glastuinbouw. De ontwikkelingen in de glastuinbouw vragen van ons om steeds ons leveringsprogramma aan te passen aan de wensen van onze klanten. De technische, maar ook zeker de esthetische kant van onze producten speelt tegenwoordig een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van onze producten.

Wij leveren maatwerkproducten van een hoge kwaliteit tegen een zeer concurrerend tarief. Onze deuren onderscheiden zich omdat wij kiezen voor een wat stevig profiel. De deuren zijn daardoor veel stabieler en stijver. De prijs-kwaliteitverhouding is ten opzichte van deuren met een minder stevig profiel daarom ook heel gunstig. Om onze huidige en toekomstige klanten van dienst te kunnen zijn, ontwikkelen we steeds nieuwe producten en diensten.

De ontwikkeling van de Greenguard, onze elektrische deurautomaat, is daar een voorbeeld van. Deze deurautomaat is door ons in eigen beheer doorontwikkeld en voldoet aan alle richtlijnen.

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Door onze expertise en grote flexibiliteit zijn wij in staat om onze klanten snel van dienst te zijn op momenten dat zich bij de klant een calamiteit voordoet. Wij zullen er altijd alles aan doen om een klant die een probleem heeft direct te helpen, hetzij met een directe reparatie, hetzij door middel van een noodoplossing. In het verleden is er steeds meer vraag gekomen naar knip en zetwerk van aluminium producten. Wij beschikken over een knip- en zetbank, waarbij we tot een lengte van 6000 mm kunnen gaan.

Voordelen

  • Snelle levering
  • Nette prijs
  • Altijd denken in oplossingen

Diensten

Deuren
Maatwerk constructies
Profielen

Oprichter en directeur

Ton Ruiterman

Oprichter

Ton heeft de IVAP opgericht in 1978 en heeft sindsdien het familiebedrijf uitgebreid.

Lars van Langeveld

Directeur

Lars is sinds 2018 werkzaam bij de IVAP. Vanuit zijn sales achtergrond kwam hij ons team versterken.

Samenwerken?

Wij denken graag in oplossingen voor het beste resultaat.
Neem vandaag nog contact op